Måndag...Hörde på radion idag att folkhälsomyndigheten rekommenderar att dom över 65 ska ta dos 4 av covid vaccinet så idag ringde Kjell och bokade en tid, fick en tid redan i morgon förmiddag så det gick snabbt.

Kjell har fixat middagen idag, det blev potatismos och köttbullar, mumsigt värre...James Bond på tv dygnet runt i flera dygn så det blir en del tittande i alla fall för Kjell, själv är jag inte lika stor favorit av Bond.

Utanför fönstren har det idag varit mycket snö som kommer ner från skyn, just nu skiner solen så egentligen skulle jag kanske ta mig ut en sväng istället för att sitta här,Barbro ringde förut och berättade att det varit en så fin och bra dag som barnen ordnat i lördags.
Det hade varit lunch, häst och vagn, spa, champagne, fin middag m.m

Så roligt att hon ringde och berättade, jag blev så glad och varm i hjärtat. Så roligt att höra när mycket tankar går till Classe.


Mamma har också ringt, hon hade varit ute och tagit en fika med en vän idag, dom hade haft trevligt och hon berättade att det var så skönt att komma ut och fikat hade smakat gott.Om en timme börjar efter fem, tror jag sitter kvar här.
Tar upp stickningen och ja bara sitter här, det är ganska skönt faktiskt...

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar