Måndag & Tisdag...


Attjo Prosit... Oj vad jag nyser.

I tisdags opererades jag och igår onsdag började jag att nysa, jag har ingen feber men förkyld är jag och jag som hade tänkt att Mikaela, Daniel och Julia skulle kommit i morgon och äta våfflor när det är våffeldagen. Vi får ta det en dag till veckan istället, de går lika bra de.
.................................................................................


Ja som sagt i tisdags opererades jag, det gick jättebra.
Jag fick börja dagen med att gå och ta snabbt covidtest som visade negativt.
Efter att de var gjort gick jag till huvudentrén och anmälde mig sedan till bröstmottagningen där en läkare skulle sätta en tråd i bröstet och sedan ta röntgenbilder, detta för att underlätta för doktorn som skulle opereras.

Doktorn som satte tråden berättade att det inte fanns ngn cancer i mitt bröst och så sa han att för tio år sedan då hade dom inte ens opererat detta.
Nu var det dax att gå till operationen.
Sköterskan visade mig hur jag skulle gå för att kunna gå inomhus, en glasgång som jag aldrig gått i tidigare.
Framme och det var att sitta ner och vänta, så småningom blev det min tur, då fick jag byta om, lägga mig i en säng och vänta... dom pysslade om mig med sådant som ska förberedas, jag hade telefonen så jag kunde skicka sms till Kjell, Mikaela och Angelica, blev också en del spelande och efter någon timme blev det min tur att rullas in på operation.Dryga timmen efter att jag kommit på uppvakningen fick jag gå hem, fick en spruta att blåsa i och så klart gå på toan och kissa, allt gick bra så ja då var det till att gå hem.Dagen innan hade jag varit och tagit ett ekg och träffat en narkosläkare han berättade att jag kunde ta all min medicin utom lergigan och amlodipin men resten kunde jag ta med lite vatten.

Äta skulle jag få göra fram till midnatt och dricka klara drycker skulle jag få göra fram till två timmar före operationen.Just de på måndagen var jag ju också och klippte mig, något jag borde gjort för länge sedan men då min frissa slutat så har jag inte vetat vart jag ska gå och så har jag dragit mig för det...


Jag ringde till Ulrika på Frisserian när jag var klar på sjukhuset och vilken tur jag hade att hon hade tid samma dag. Nu har jag hittat min nya frissa.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar