Massa Bilder... Marsipan och Julklappar...


En hel massa bilder & lite text. En del kort har ni redan sett andra är första gången jag lägger upp men alla korten är från årets tre juldagar och även den 27 då vi åt planken + en mellan dag där jag åt pizza och drack ett glas rött.


Jag hade köpt marsipan i olika färger så när Angelica kom dagen före uppesittarkvällen då satte hon sig att pyssla med den.


På Coop Forum en dag såg jag en kvinna som hade en mössa som min vän Helen stickat. Självklart var jag tvungen att ta ett kort.Fick en jättestor fin påse av Britt-Inger & Ritha i julklapp och vad saker det var i den.
Massor med fint.
Ni är alldeles för snälla.Utav min vän Elisabeth fick jag också ett paket.
Där i låg det en chokladask.
Tack snälla gumman.På annandagen då var det bingo, så skönt det var att komma hemifrån.
Jag och Angelica åt på "tre rum" innan vi skulle på bingon så gott det var.Mikaela och Angelica fick sig ett par varsina julsockar som jag stickat.
Tog kort på Angelicas när hon satt på sig dom på julaftons morgon.Några kort till från julen och mellandagarna sedan tar vi nyår.
Har glömt att visa en fin julklapp som vi fick tillsammans av Riitta och Nils-Ivar-
En fin ljuslykta med en vacker text om kärlek på.& så får jag inte glömma det vackra Grattis kortet jag fick av min finaste kusin Pia.
och ett fint julkort från Benita.

Tack snälla ni.Tack ni alla snälla.
Mina bästa flickor ❤, min man, snälla vänner & alla som grattat och skickat God Jul på Facebook, här och nu då Gott Nytt År hälsningar.
Tack till er alla.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar