Måste Allt Vara Så Perfekt...


Fick en utmaning från @maxarna idag om att lägga ut en bild som bryter mot den tråkiga norm som jag tror att dom allra flesta som är ute på sociala medier känner.
Spelar ingen roll om vi är på instagram, facebook m fl eller om vi har en blogg så försöker vi att få till så perfekta bilder som möjligt.

Nu vill @My_way_to_be_healthy bryta detta så hon bad då Lina (@maxarna) att lägga ut en flum bild eller i alla fall en bild som inte tänkts igenom innan den blev tagen.
Det gjorde hon och så utmanade då hon bla mig att göra detsamma & jag är ju så klart med 😃


Jag städade i torsdags så jag har faktiskt hyfsat bra ordning hemma här nu och vad skulle jag då ta kort på?
Jo jag kom på att jag gått i nattlinnet hela dagen så det fick enkelt bli ett kort på mig sittandes i soffan med nattlinnet på.


Inte första gången vad jag vet som ni ser mig i nattlinnet men i detta inlägg var det extra roligt då det har en mening.
Jag är ju ganska duktig på att bjuda på mig själv i vanliga fall också men visst fick jag mig en tankeställare ska nog börja med att bara knäppa kort utan att tänka att det ska se bra ut runt om först så det inte ska komma med en massa saker på kortet som förstör för det jag vill visa eller tex om jag lagat någon ny god mat så vill jag att det ska läggas upp lite snyggt...

Jaja... ni förstår.Nu utmanar jag några att göra detsamma.

@Chawah
@Cajaba
@sweetwords
@Lii76

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar