Mina Hjärtligaste TACK....


Efter mitt inlägg igår "brevet från Kalmar kommun"
Fick jag mer än vad jag kunde tro, ni var så många som var snälla och gjorde så jag känner att jag verkligen gör rätt som skriver, jag vet att det finns dom som tycker annorlunda men dom får tycka vad dom vill.

Stort TACK till er alla för fina kommentarer både här i bloggen och på facebook. ni är så fina och snälla allesammans så fint och starkt stöd jag får är så glad och tacksam.

Det ni gör det stärker och styrker mig i att jag gör rätt.
Jag gör rätt som skriver av pappren jag beställde hem pappren som jag läst men har lite svårt att ta in. På detta vis att skriva av dom blir mer verkligt på någotvis, visst kan jag sitta och skriva av för mig själv men att dela det på bloggen och ni andra kan läsa ni ger kommentarer och ni finns där, jag vet inte hur jag ska förklara med allt blir så stort så verkligt...

Jag gjorde rätt som skrev av brevet och jag vet att jag gör rätt som kommer att skriva av journalen.


TACK TILL ER ALLA
&
TACK MIN JÄTTEFINA KUSIN PIA & PIAS MAMMA & MIN MOSTER SIV.

Ni två vet, ni vet utan att läsa pappren och det är verkligen så skönt att ni gör det. Det är så betydelsefullt för mig att kunna dela det här med er det är stort och värmer i mitt hjärta, jag är så glad att ni ska kunna läsa, läsa vad som står skrivet sedan så många år tillbaka.Jag säger Tack till er alla med en av rosorna som var med i buketten som Kjell fick igår.
Med kärlek från mig TILL ER ALLA!

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar