Något Har Hänt...


Vet inte vad men något har hänt.
Så här svårt som det varit dom två sista åren det har det aldrig varit förut.

Jag pratar om bingo.
Förr satt jag och väntade på att mitt sista nr för att få ropa bingo skulle komma så gott som varje gång jag spelade bingo, ja jag överdriver inte, det var så och lite då och då fick jag också in det nr jag väntade på.

Idag är det inte så längre, idag kan det gå flera bingotillfällen och jag väntar inte en enda gång och skulle jag ha turen att vänta, då kommer i alla fall inte det nr jag väntar på.

Ibland kommer nr och då ropar jag men det är bannemig inte ofta, jag skulle inte våga räkna ut hur mycket jag spelat bort på bingo dom senaste åren eller jag det är inte jag det är Kjell för det är han som betalar min bingo.
Hade det inte varit för han är så otroligt snäll då hade det inte blivit någon bingo för mig.


Detta gäller inte bara mig, vi är många som upplever samma sak som mig som jag nyss berättat och så finns det några som alltid vinner, jag överdriver inte här heller jag menar verkligen alltid.
Det kan gå en gång emellan de att dom inte vinner eller kanske två men mer än så är det då inte och så vinner dom igen.
Visst är det lustigt och väldigt irriterande...
Hur kan det blir så här att en del alltid vinner och andra aldrig vinner...

Det har blivit färre som spelar bingo, många har ledsnat för att det blivit så svårt, inte bara att det blivit svårare att vinna utan även att få sitta och vänta.

Okej... det är helt frivilligt, det finns ingen som tvingar iväg oss.
Men det är ju som roligt att spela bingo också och mycket är det för den sociala biten jag åker iväg och så hoppas man ju så klart på att vinna.


På det igen... till slut så vänder det.
Plötsligt händer det... 😃

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar