Nej Just De...


Gick ner på coop där jag postade paketet med sockarna plus att jag skulle handla lite.
Det har kommit fram julbelysning och oj vad mycket fint det finns men här blir det nog inget nytt... nej jag tror inte det.
Vi har och förresten så ska jag inte ta fram så mycket, förra året pyntade jag som jag brukar och sedan plockade jag bort en massa, så det bara blev lite mer lagom kvar framme och så mycket bättre de blev.
Men de är klart belysningen i fönstren vill man ju ha men om det blir någon ny? nej jag tro inte det fast visst blir jag sugen när jag ser allt fint som kommer fram.

På barnavdelningen märks också att julen närmar sig, mycket leksaker fanns det där i stora mängder av många sorter så nog väntar dom på att bli inslagna till alla barnen, jo jag tittade lite till Julia och jag hittade... nej det talar jag inte om.


Kände att jag är nog inte så pigg som jag trodde, helt slut. Jag som ska vara barnvakt onsdag och torsdag. Hur ska det gå?
Ska prata med Mikaela idag och förvarna om att jag ev kanske inte kan, då har dom möjlighet att kanske ordna på annat vis.


Paketet är i alla fall postat och det blev handlat, nu ska jag bara vara inne i två dagar, nej just de ska ju på hälsocentralen i morgon och ta ett nytt prov på sköldkörteln.
Sedan ska jag bara vara hemma och hoppas jag blir piggare så jag kan vara med Julia i två dagar.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar