Nytt Garn & Fladdrande Blad...


Det regnar här i Östersund så skönt. De har varit så varmt länge så nu var de välkommet med regn och lägre temp, det får gärna komma åska också.

Jag var på affären i förmiddags innan regnet kom och även fast de inte är så hög temp så blir man ju helt slut, det sätter sig lite i luftvägarna också, det är väl astman som gör de.


Jag hittade förresten ett nytt garn som jag inte sett tidigare att coop haft.
Jag köpte två nystan.Igår följde jag med Karin och Bosse till Vitgården, vi bor inte så långt ifrån varandra så jag tog cykeln dit, annars brukar Kjell köra mig eller så hämtar dom mig eller så går det ju att ta en promenad också men igår cyklade jag.
Nej någon vinst fick ingen av oss, vi satt inte ens och väntade inte en endaste gång, vi får hoppas på bättre lycka nästa gång :)

Det blåste de en del så bladen på bingoblocken fladdrade på ordentligt men luften var skön, så skönt när de fläktar när tempen är hög.

Vi såg kossorna på ängen, i går var dom mest tysta, annat i fredags då såg vi dom inte men vi hörde då dom pratade mycket, tror dom var glada att bingon börjat igen. men igår var dom tysta.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar