Paket, Städning & Paj...


Kjells ena barnbarn har fyllt fem år, vi brukar ge barnen ett presentkort, det gillar dom för då kan dom gå på leksaksaffären och handla det dom vill ha. Utan att mamma och pappa säger nej... 😊

Detta presentkort köpte Kjell igår och sedan slog han in det så fint när han kom hem, fast inte helt själv, lite hjälp ville han så då fick han de.

Idag åkte han för att säga grattis, denna vecka är barnen hos sin mamma och hon är hemma och är föräldraledig till in liten baby.
Så dit åkte han och han hade också med sig en blomma för att ge till mamman och hennes kille som grattis till den nyfödda flickan.

Jag var hemma och städade.
Visst hade jag kunnat följa med, men jag tycker det är lite jobbigt.
Vi träffar dom så lite så då känns det bara konstigt när vi ses, jag menar vi bor inte så himlans långt ifrån varandra än att vi skulle kunna träffas mycket mer ofta.


Jag har som sagt använt dagen till städning så nu är det fräscht och i ordning här hemma igen lagom till OS som snart börjar, under OS pågår så lär det nog inte vara så mycket med städning som kommer existera 😲 då kommer jag sitta bänkad i soffan, får se hur det blir med bingon på söndagarna om jag kanske hoppas över den, Återstår att se.Efter middagen så gjorde jag en äpplepaj utav äpplena som jag köpte för en vecka sedan, knepigt det där.
Jag tror det ska ätas och så gör de inte det, men då blev det ju en god paj då istället och det är ju inte så illa det.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar