Pinchos och Mello...


Maj 2017 öppnade pinchos i Östersund ungefär sedan dess har jag tänkt att dit måste jag gå någon gång.

Förra lördagen blev det dax för mig och Angelica att gå dit och äta.Det var som att komma in på en cirkus såå häftigt och så stort de var.Jag måste säga att jag blev glatt överraskad för jag hade sett framför mig att man inte skulle se någon personal men det var fullt av dom som gick omkring så det där att man själv fick hämta sin mat och dryck det var inget som störde mig för servicen var ändå hög.
Personalen kom och plockade bort från borden m.m.

Bredvid oss satt två vuxna och en pojke, pojken var så snäll och hjälpa oss att förklara för även fast vi fått förklarat från en personal så var det lite vi undrade. Jag och Angelica frågade varandra, pojken hörde vad vi sa och då hjälpte han oss.
Vet hur gammal han var men kanske runt åtta år.

Efter att vi suttit en stund så kom personalen och sjöng ja må han leva... då fyllde pojken år denna dag Det tyckte jag var gulligt.Jag blev förvånad att det var så pass stora portioner, efter två rätter var jag mätt, som tur var så orkade Angelica några till.
Allt var gott utom dom där "Halloumi fries" för neej dom var inte goda.

Jag kommer kanske gå dit någon mer gång men inte när jag är hungrig. för är jag hungrig då vill jag gå på en restaurang där jag blir serverad men för att gå ut och ta ett glas vin och bara ta ngt litet ja då kan jag tänka mig att komma tillbaka.

För absolut att det var trevligt.Jag vid spegeln på toaletten.
Ja där inne var de ju roligt, röster som hälsade välkommen eller vad dom sa... Minns inte men roligt var de.Avslutade kvällen med en varsin god efterrätt.Sedan åkte vi hem till Angelica och tittade på finalen i mello.
Trevligt trevligt.
Nu hade vi hoppas på annan vinnare men tror ändå det blir bra med Benjamin.
Benjamin var bra så det var inte för att vi tyckte han var dålig vi inte ville han skulle vinna det var bara de att vi hade hoppats mer på några andra killar.


Tack för en bra lördag gumman ❤

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar