Promenad Med <3


Några timmar med goaste Julia igår, Mikaela skulle jobba så då fick Julia vara här tills Daniel slutat jobba, till middag hade jag lagat en maträtt som Karin fått tips från ett tv-program.
Kassler Hawaii heter rätten och god var den. Daniel, Kjell och jag tyckte om den, Julia fick bara titta på hon men nästa gång rätten tillagas då kanske hon är så stor att hon också får smaka.

Då jag hade glömt lite när jag och Kjell tidigare var på coop så tog jag och Julia en promenad innan jag skulle börja med middagen vi tog en omväg både dit och hem så vi var ute runt en timme, jag är ju nästan aldrig ute och går och då när jag är barnvakt så är det skönt att ta en promenad och så får Julia sova en stund också.


På coop köpte vi de som jag glömt och så blev det också tre pelargoner.
Dessa ska ner i den lite större kruka som ska stå på balkonggolvet, kanske det blir lite med tre blommor där i men då får jag skaffa några till, vi börjar med dom här i alla fall, ska bara köpa säckar med plantjord också som vi ska ha till krukan och balkonglådorna.Tack Mikaela och Daniel att jag ibland får förtroendet att vara barnvakt till eran ögonsten och mormors hjärta 😍

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar