Röd Vävtejp & Med Nål & Tråd...


Vi har fyrkantigt bord med stort lock eller vi och vi, det kommer från Kjells föräldrar, det är ett ett fint bord om man nu ska kalla det bord... ja jag vet inte men där i under locket, där har vi sytrådar, lite pyssel och sånt. Där i trodde jag också att jag hade den röda tejpen så jag öppnade locket men hittade den inte. Nähe...

Då jag ändå skulle på lasarettet i tisdags så tog jag en sväng in på akademi bokhandeln, dom har haft kort med ramar men inte längre, det hade jag sett på nätet då jag kollat runt lite.
Jag frågade ändå för säkerhets skull och mycket riktigt, dom korten hade dom slutat med, synd :( Det var jättebra kort till mina små broderier att göra fina kort av.

Nu köpte jag istället enkla och dubbla kort utan ram och eftersom jag inte hittade min röda tejp så kollade jag om bokhandeln hade men inte de, så var tvungen att hitta på annat och då såg jag tillbehör till foton, vet inte hur det funkar men tänkte att det är värt ett försök.

och så idag när jag lyfte på locken igen för att titta ja vad hittar jag då? Jo minsann min röda väv tejp, så bra nu har jag den också när det blir att jag ska börja göra i ordning kort att skicka till jul.



Det lär ju hinna bli några tomtar, rosetter och granar till innan dom dryga tre veckorna med gips tar slut så jag fortsätter med nål och tråd...

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar