Så Här Kan Vi Inte Ha Det...Sitter här och tänker på mina pelargoner ute på balkongen, den som står i den stora krukan på golvet är så stor och fin eller egentligen är det ju tre men ändå... säger den i alla fall eftersom dom är i samma kruka :) Den har blommat så mycket, lite trögt i början men sedan när den kom igång då har den blommat hela tiden, hela sommaren.
Det är fortfarande knoppar som håller på att slå ut och så några knoppar som är på gång.Även den som står på bordet har blommat så fint hela sommaren och blommar än.Men så har vi den stackarn som tog sig efter en vinter nere i källaren, först kom det blad och sen kom det två fina rosa blommor, inte så stora men ändå två blommor, dom vissnade dock ganska snabbt.
Sedan har den här stackarn bara haft blad och inte en enda blomma på hela hela sommaren fören nu. Nu ser jag att det kommer en knopp men så här kan vi inte ha det...

Jag vill ju att blommorna ska blomma hela sommaren, så då är frågan vad gör jag nu.

Finns väl egentligen bara en sak att göra och det är att efter att dom blommat klart så får jag helt enkelt kasta dom och så köper jag nya till nästa vår som jag planterar.

För så här kan vi inte ha det
att inte pelargonerna vill blomma hela sommaren när jag provar att övervintra dom.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar