Så Kan Det Gå...


Det var så skönt igår med solen och idag är det grått igen och regnar gör det också.

När jag kom ner och nästan var på stan, så där vid biblioteket så är det en sån där rund spegel ni vet som finns för bilarna så dom ska se om det kommer bilar. I dag tittade jag i den spegeln och jag såg mig... 😱 jag gick vidare men så kom jag på att jag kunde ju ta ett kort så då gick jag tillbaka.
Hahaha... lite roar barnen eller vad säger man...


På bingon sedan så var Karin där, det var trevligt vi pratade och stickade, sedan kom Monica och Håkan.
Monica fyllde år så hon bjöd på god tårta.
& i samma veva som dom kom så kom även Kjell, han hade suttit hemma och tittat på fotboll och hade bestämt att vinner Danmark så skulle han komma och överraska och spela bingo.
Danmark vann så han kom. Det andra landet vilket det nu var som jag inte kommer ihåg, det landet ledde i alla fall när han bestämde detta så han trodde aldrig han skulle behöva åka och spela bingo.

Jag sa att det var ju bara dig du sa detta till så du hade ju i alla fall inte behövt åka men han sa att man ska hålla det man lovar sig själv också.
Jag tror han var sugen på bingo och detta var bara något han sa, för att Kjell erkänner att han vill spela bingo det finns liksom inte 😄


Tårtan var jättegod.
Tack snälla Monica och GRATTIS igen 🌸


Dom flesta som spelade denna söndagen satt ute i och vid sina bilar eller i sina husvagnar och husbilar. Var o hälsade på gumman Elisabeth och Svenne i deras fina vagn.
Skulle ju så klart tagit ett kort men det tänkte jag inte på, var så sugen att se vagnen och träffa dom att jag glömde kortet.
Men fin var den och är.


Varken jag eller Kjell hade turen att vinna.
Det är så roligt innan bingon börjar och dom första spelen men sedan när det bara går lika dåligt gång efter gång usch... då blir jag less.

När vi kom hem då hände det som jag hotat med länge nu. Fast det var Kjell gjorde handlingen.
Ja så kan det gå när man inte sköter sig som bingomaskot då åker man i soppåsen...
Tur påsen var tom för jag fick dåligt samvete och tog upp han igen, så nu ligger han åter igen i min bingoväska.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar