SAKNAD?


Hej! Saknade ni mig igår? Det kom inget inlägg från mig då. Varför?
Det var på det viset att jag städade ut det sista av julen, hade tänkt att stoppa där och göra klart städningen av lägenheten idag men när jag höll på och fixade så kände jag att det är lika bra och göra klart så, så fick det bli.
Kjell bjöd på middag på Tages, han valde verkligen rätt dag för där var bruna bönor med fläsk och korv. Tvii... säger jag men han tyckte det var gott och det var ju han som skulle äta det.
Jag valde den andra dagens rätt som var Kyckling med potatisstomp och sås. Gott!
Allt med städning och fix här hemma blev klart först när det var kväll.


Jag tycker så mycket om mina raggsockstomtar så dom vill jag ha framme ett tag till plus den fina ren/älgen jag fick av Mikaela & Daniel och så ljuslyktan från Ritha & Britt-Inger, den är ju inte julig så den kommer få vara framme året runt.


Nötter, dadlar och fikon får också vara kvar.
Likaså skumtomtarna.


Efter den långa städdagen igår så hade jag tänk att bara sitta inne och inte göra någonting mer än möjligtvis sticka några varv denna onsdagen. Så blev det inte.

Först åkte Kjell på jobbet och önskade god fortsättning med två godiskartonger.


När han kom hem så frågade han om jag ville följa med ut en sväng, han tänkte åka på Jula, Xxl bla.
Ja med okej då... Kan ju faktiskt vara ganska skönt att komma ut.

På Jula hittade jag lite julpynt till nästa jul, nästan gratis.
Så nu har vi två bockar till våran julpynt samling. hade en för några år sedan minns jag men den måste ha gått sönder för kvar är den då inte. Blev också marschaller till nyår.

Vi åkte till Ö&B där köpte Kjell ett par tofflor till mig. Tack!


Var runt på några andra ställen också men där hittade jag inget att köpa.

Nu har jag landat i soffan igen, precis som i förmiddags. Nu vet jag att inte Kjell kommer och frågar om vi ska ut och skulle han göra det, så blir mitt svar Nej!
Jag tänker ta upp min stickning och så har jag hittat en serie i två delar på svt play som jag ska titta på nu som heter "Den fördömde" med bla Rolf Lassgård.


Hej hopp för nu!

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar