Samtal Från Kalmar...


Jag stod i badrummet efter att ha duschat och blåst håret, hade klet i fingrarna för att fixa klart håret, precis då ringer min telefon.
Säger till Kjell att kolla vem det är så ev han skulle kunna ta det. Han säger att det står 0480... Oj då ska jag ta det, klet på fingrarna men det kan inte hjälpas jag måste svara, detta samtal får jag inte missa.


Det var Y från Kalmar kommuns arkiv.
Hon hade hittat papper ända fram till det året jag blev myndig.
Vaaa... så snabb hon var, det var ju igår som jag pratade med henne om det här.
Vilken kvinna... 🌷

Det hon ska göra nu det är att gå igenom pappren för det kan hända att det står sånt som inte jag får läsa sådant som gäller andra människor, lite lustigt att jag inte skulle få läsa det i alla fall då det gäller mig men så är det i alla fall.

Jag blev så klart jätteglad, Y talar om för mig att hon jobbar sin sista dag på fredag sedan går hon på semester så hon ska ta itu med pappren så att dom blir postade senast fredag.
Vilken kvinna... Jag är så otroligt tacksam emot henne.


Jag frågade om hon trodde att det även kunde finnas papper på mig i Norrköping, det kunde hon så klart inte veta säkert men hon sa att jag kunde ju höra efter, det har jag nu gjort.
Jag har skickat ett mejl till hon på kommunen i Norrköping och hon skulle kolla upp om det finns papper på mig sedan skulle hon återkomma, hon trodde det skulle bli någon dag nästa vecka.


Så spännande och så intressant det här är.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar