Samtal Med Mamma...


Det blev mat på spiltan idag, dom hade Leverstuvning och nudelwok, både jag och Kjell åt av woken då ingen av oss tycker om lever.
När det var leverstuvning på skolan då tog jag bara av såsen och ris, det var gott men huu för köttet.
När jag skriver det så tänker jag att det hade jag kunnat gjort idag också, tänkte inte på det.

Det fanns också stekt ris med kyckling som jag tog lite av och det var jättegott, godare en woken men då jag hade lastat på mycket av woken så orkade jag inte mer när jag ätit klart annars hade jag tagit mer av de stekta riset. Mycket mycket gott...
När vi kom hem då ringde jag till mamma, jag har inte berättat för henne om de jag varit med om, jag har inte velat oroa henne innan jag visste och innan operationen var gjord, idag tänkte jag berätta men de blev inte så. Istället berättade hon för mig att min moster Elmy, hennes man är död.
Classe är död, han dog i dag och ingen vet än vad som hänt.

Elmy hade varit väldigt osammanhängande när hon ringde mamma men hon hade sagt något om att bildörren var öppen och bilnycklarna låg i baksätet så jag vet inte om Classe hade varit ute i något ärende med bilen när det hände.

Elmy är sjuk, hon har svår cancer, hon har varit sjuk i flera år och Classe har så klart varit hennes stöttepelare, han har hjälpt sin fru dygnet runt så vad ska hända med Elmy nu?

Ja det här kom som en stor chock, jag har inte fattat det än.
Jag blir ledsen, när jag var ung så bodde jag en tid hos Elmy & Classe och ja jag bodde ju hos dom också när jag var liten och inte min mamma orkade. Jag tyckte mycket om Classe en fin, trygg man som jag tyckte om. Vila i frid Classe <3


Ett kort på Elmy Classe fotat för några år sedan när vi var i Småland tror det var 2019.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar