September Utmaning...Dag 20, 21. 22 & 23 i @minresatumörmittliv september utmaning.
Vad är ditt bästa tips för hur man håller liv i ett förhållande?


Bra fråga, jag har två lite längre förhållande bakom mig och ett som jag är i nu. Ingen av dom killar/män jag varit tillsammans med har varit vidare bra på att prata det tycker jag har varit jobbigt för just att prata är en viktig sak att göra i ett förhållande, men just dom tyngre och jobbiga sakerna har som ingen varit pigg på att prata om, kan ju förstås bero på mig också.

Men prata, lyssna, se varandra och ge den andra frihet för hur det än är så har man väl ofta olika saker som man tycker om att göra och då måste det få vara så utan att den andra ska känna sig tvingad att följa med.

Klappa, krama och pussa varandra.


Har du en bestämd städdag i veckan?

Nej det skulle jag nog inte säga eller kanske har jag det ändå, jag gillar helst att städa på torsdagarna men de händer att det blir någon annan dag också.


Visst har vi en otroligt vacker natur i Sverige från vilken plats föredrar du att njuta av den?

Nej jag är ingen natur eller fridlufs person men visst är naturen vacker, mycket vacker, på tv och bild och visst kan jag längta ut när jag ser alla vackra kort både hos er vänner i bloggen eller annan stans, så det är oftast där jag njuter alla mest av naturen.Vad föredrar du en dusch eller ett bad?

Dusch fast skulle inte vilja vara utan badkaret.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar