Ser Ett Slut På Tjorvas...


Hej hej på er allihopa, hur många ni är som läser bloggen det vet jag inte men hej på er som gör de... :)

Ja ni... tjorvas... de är vad det är här med bloggandet men det tar sig och snart är allt som det ska igen och bättre som det verkar, hade ett meddelande från nouw så jag blir kvar.

Hade funderingar senast idag om jag skulle byta bloggportal men efter deras meddelande så tog jag beslutet att bli kvar och här har jag ju er alla som jag följer så vill gärna vara här.


Idag har jag städat och jag har tvättat i tvättstugan det är riktigt skönt att få all tvätt klar och inplockad på en gång där allt ska vara men sedan är det ju skönt med en egen tvättmaskin i lägenheten också, det är den jag använder oftast men så händer det att tvättstugan får sig ett besök.


Måndag, tisdag & onsdag har jag varit barnvakt halvdagar åt mitt älskade barnbarn. Julia kommer både upp och ner från soffan alldeles själv & hon är så lycklig för det, igår när jag var med henne då ville hon mest bara vara i soffan & leka och mysa.Fredag och lördag blir lugna och stilla dagar, jag ska mest inte göra någonting, möjligtvis laga middag och sitta i soffan och sticka men så mycket mer blir det inte. Tror inte ens jag ska gå ut genom ytterdörren...


Har tänt lite ljus och igår köpte jag nya fina tulpaner så nu är det skönt och fint här hemma.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar