Shoopis & Stor Korg Med Lock...


Fick sms från Mikaela där hon skickade bild på en cykel som var till salu på shoopisen. Den såg fin ut så jag sa att jag kommer, vi träffades och jag tittade på cykeln men växeln var tveksam och jag kände mig osäker. Vi gick o tog oss en fika och sedan slutade det med att det inte blev någon cykel.
Jag har ju sagt förut att nästa cykel jag köper blir en elcykel men kan nog tänka mig en helt vanlig också faktiskt men kanske en ny ändå...

Ja vi får se hur det blir, kanske inte blir någon cykel heller, jag sålde ju den ett år gamla cykeln för ett par somrar sedan för jag inte ville ha någon cykel.

Har jag sagt förut att mitt andra namn är veliga Lotta... 😃Nu nämner jag onsdag igen och denna gången handlar det om en korg, en stor korg med lock som Maja hade med sig till mig ville jag ha den så fick jag köpa den för 100:-
Hon hade ringt några dagar innan så jag sa redan då att jag gärna köper korgen men hur det än är så vill man ju se saken innan man bestämmer sig helt.

Jag bestämde att jag ville ha den så vi bytte Maja fick pengen och jag korgen. En jättebra korg för mig att ha garn m.m i men vart skulle jag ha den?
Men så kom jag på att Mikaela var ju ute efter en korg med lock, jag tog kort och skickade till henne och idag efter shoopisen följde hon med mig hem och jo hon ville gärna ha den.

Varsågod min gumma ❤

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar