Skog och Mark...


Jag har inget emot själva skogen, den kan vara riktigt vacker och skön, det är det som finns i den som jag inte tycker om som te.x myror, myggor och andra otäcka småkryp som bits. Även björnar, älgar som kan dyka upp.

Fast visst händer det att jag är skogen det händer visst men inte speciellt ofta.

Som tex den 2 augusti i år då åkte jag och Kjell till ett ställe i närheten av stan som heter Tysjöarna.


Jättefint var de där, bra att vandra fast mycket stora rötter så det gällde verkligen att titta vart man satte sina fötter, på många ställen var det brädor som vi gick på, hade önskat det skulle vara lite bredare för då hade man kunnat gå med stavarna och så hade det känts lite säkrare för skulle man vingla till ja då skulle de vara lätt till att hamna i vattnet.


Visst kan det hända att vi kanske åker dit igen men då ska vi ha med oss picknick och kanske även något så vi skulle kunna grilla för det fanns flera fina grillplatser.

Fanns lite olika leder eller vad jag ska kalla det som man kunde gå, vi valde den som gick runt hela sjön.


Vi mötte varken någon älg eller björn däremot fanns de mycket myror och mygg och dom bets allihopa...Jag har sett och läst att ni är flera som gjort inlägg nu i dagarna när ni varit ute i skog och mark så tänkte att även jag skulle lägga ut när vi var ute fast det nu är några månader sedan.


Lite fler bilder från våran dag.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar