Skruven Var Borta... & Lite Till...


Redan från morgonen när specsavers öppnade så var vi där. Kjells glasögon var ju trasiga i bågen men när vi kommer dit o det blev Kjells tur så säger optikern som tog emot att det där är bara en skruv som är borta.
Vilken tur han hade där då, det blev en ny skruv och den andra som inte än hade lossnat blev åtskruvad.

Jag fick Kjell att beställa tid för synundersökning så i morgon eftermiddag ska vi dit. Det är sex år sedan sist så det är verkligen på tiden att han gör en ny undersökning nu och säkert blir det nya glasögon också.

Tror han ska få bjuda mig på mat på stan i morgon eller kanske det blir jag som får bjuda beroende på hur dyrt det blir hos optikern men är jag smart så ser jag till att bli bjuden innan optikerbesöket för efter då får garanterat jag bjuda.
Man får inte vara dum... 😊


Vi åkte och veckohandlade och så blev det en fika på shoppis.
På shoppisen hittade jag ett par sprillans nya ballerina skor så nu har jag ett par till 😊 & så fick det bli en sån där liten bra väska som jag ska ha när vi är ute och åker båt, så lagom att ha plånbok, telefon och nyckel i.


Till middag blev det Köttfärslimpa, kokt potatis, sås och grönskar
så gott det var, blev så sugen på det här när Monica på bingon berättade i söndags att hon & Håkan blivit bjuden på detta denna söndag så i går blev det detta hos oss.
Mums...!

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar