Snart Dax För Frissan...Igen!


Dax nu igen för klippning, det är ett tag sedan jag klippte mig och gjorde slingor och nu känns det som det är på tiden för en ny klippning frågan är om jag ska be Angelica lite snällt om hon kanske vill sätta saxen i mitt hår eller om jag ska beställa tid hos Tina.

Tror faktiskt jag ska fråga Angelica först denna gången, vet att hon inte tycker det är roligt men om jag frågar lite snällt såå kanske.
Det blir billigare att gå till henne tänker jag nu när jag blev väldigt fattig, även fast jag inte behövde ut med pengar igår då jag tog telefonen på abonnemang så kommer månaderna framöver bli fattiga med en extra utgift varje månad.

Självklart ska Angelica ha en peng hon också för hon klipper mig men det blir ändå billigare än att gå till Tina.
Fast det är ju kul att träffa Tina också... ja jag får se hur jag gör och höra vad Angelica säger.


För någon vecka sedan följde jag med Kjell då han var hos sin frissa, vi skulle iväg någonstans direkt efter hans frissa så det var därför jag följde med, annars brukar han få klippa sig utan mig.

Vad var det vi skulle göra efter klippningen? Minns faktiskt inte 😲


Jag funderar allvarligt på att skaffa längre hår, absolut att även ett längre hår ska hållas i form och fint men ett längre hår behöver dock inte lika ofta klippning som ett kort.
Men jag trivs och passar ju bättre när frisyren är kort.

Det får nog fortsatt vara kort, skulle nog tro det faktiskt!

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar