Som Brev & Ont Knä...


Fyra par sockar stickade i soft raggi med olika mönster och förstärkt häl och tå blev i onsdags skickade till min älskade lilla mamma.

Idag kom dom fram men även fast jag skickar som brev så kom inte paketet till hennes dörr, så hon med sitt onda knä som hon väntar på att få en operation på måste ta sig ända till Willys fast Kvantum ligger närmre, konstigt det där tycker jag för även om inte brevbäraren tar med sig paketet till dörren så borde väl utlämningsstället bli det som ligger närmast hemadressen.

Till Kvantum klarar hon att ta sig med hjälp av cykeln men till Willys blir de för långt och andra paket som hon får dom kommer direkt till dörren men inte mitt och då skickade jag som brev.
Konstigt!

Nu har hon vänner så en av dom ska hjälpa henne att hämta paketet någon dag till veckan.


Hennes knä är alldeles vanskapt, det står åt olika hål och hon kan knappt gå på det, häromdagen hade hon ramlat när hon skulle gå till färdtjänstbilen, det gick bra som tur var men hade kunnat gå mycket illa.
En gång ramlade hon ner för källartrappen, det klarade hon också men hur mycket ska behöva hända innan dom tar henne.


Mamma hade en planerad operation någon gång senast nu i höst men då det blev Covid-19 pandemin så har operationen blivit uppskjuten.

Jag tror jag ska ringa ortopeden i Kalmar & berätta vilka jättestora problem hon har så jag får höra mig för.


Så här blev sockarna.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar