Söndag...


Jag är så trött och för en stund sedan blev jag alldeles yr visste inte om jag skulle våga resa mig, satt kvar en stund till innan jag reste på mig upp ur soffan, gick till köket för att bre mig en macka, trodde jag skulle svimma men sedan försvann de och nu är det bättre.
Otäckt när jag känner så där, vet inte om det beror på lågt blodtryck eller om det är tröttheten men det är ju inte alltid det blir så när jag är trött.


Köpte något gott bröd på kvantum idag det är fikat nu ja jag köpte avfallspåsar också, har knappt köpt någon plastpåse på affären sedan dom höjde priset. nästan 10:- för en plastpåse... Nej tack! Så jag tar med egna och när dom är slut så har jag tygpåsar. för dom slits ju, fick ett bra tips av Karin förra sommaren och det är att man sätter en plastpåse i en annan på så vis får man en kraftigare och säkrare påse att bära med sig sina varor hem i.


Nu är det snart bingolotto igen och efter det är det agenda med partidebatt, det ska jag se. Spännande spännande... Han har det inte lätt nu våran stadsminister.
Jag säger heja heja på Jonas Sjöstedt synd han ska sluta men förstår han så klart att han gör de. Hoppas bara han får en bra efterträdare.


Ett vackert jordgubbsblad hos Angelica <3

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar