Söndag 30 Augusti...


Vilken trött morgon, satte på radion som jag brukar medans jag låg kvar i sängen men hörde den knappt då jag måste somnat om, tog inte ens mobilen fören en timme senare.

Kanske kommer efter fredagen då det var full fart här.
Tvättstugan för att tvätta kläder, grovtvättstugan så mattorna skulle bli tvättade samtidigt som jag gjorde en ordentlig städning av hemmet.
Klockan var nästan 20:00 när jag var klar, då hade jag också duschat och satt mig i soffan för att ha lite handarbetsjunta med @jagärmamma

Vi hoppas att fler vill vara med nästa gång, alla är välkomna du som handarbetar eller du som vill bara vill vara med i alla fall, du kanske har gjort något gott fika att bjuda oss på :) du kanske har bakat en kaka som bara är så där supergod som du vill dela med dig recept av.
Så klart så träffas vi över bloggen... Det är @jagärmamma Lena som kommit med den här trevliga idén.


Idag blir det resterna av kinamaten till mig. Kjell har plockat fram en matdosa den ser riktigt god ut något kött med god potatis och sås ska han äta.


I kväll blir det bingolotto, jag hoppas det är Stefan Odelberg som håller i kvällens program och så hoppas jag så klart på tur både för egen del och för er andra som spelar.


Jag ska ta mig något att äta kanske en kopp yoghurt och en hårdbröd macka med ost och gurka.
Ja det blir bra de. Kjell han sitter i köket och löser korsord.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar