Stark Tjej, Duktig Kille och en Otäck Bok...


Jag fastnade för en blogg här på nouw som heter @Asfaltsblomma det är en tjej som har haft allt annat än en trygg och bra uppväxt.
Hon har delat med sig om sin barndom och uppväxt i bloggen och nu har hon även gjort det i boken "en flicka utan värde" boken har hennes man hjälp henne med att göra teckningar i och det är även han som givit ut boken i sitt egna mikroförlag svensk apache. Hemsida: svenskapache.se

Jag följer både @Asfaltsblomma och hennes man @svenskapache så när boken var färdig var det en självklarhet för mig att köpa den fina, starka boken.


Jag ville med detta inlägg inte bara säga detta utan jag vill också berätta vilken fantastisk tecknare och skrivare han är Janne alias/svenska apache.

Han gör karikatyrer, han gör serier, han gör profilbilder, han gör böcker, han skräddarsyr roliga teckningar.
Ja säg vad det är som han inte gör.
Trevlig är han också och han kan verkligen det han gör, han har 25-års erfarenhet som konstnär.

Har ni någon som tex fyller jämna år så varför inte kontakta Janne och låta han göra en rolig karikatyr?

För att komma i kontakt med Janne!
svenskapache@gmail.com eller genom hemsidan: svenskapache.se

Vill ni titta på allt han gör då går ni in på Jannes blogg
@svenskapache ni kommer inte ångra er och när ni ändå går in till han då tycker jag ni ska ta er en sväng in till hans tjej @Asfaltsblomma .

En tjej med ett så otroligt stort hjärta, trots allt hon varit med om så orkar hon hjälpa och finnas och ge så mycket av sig själv. Ja även Janne är en fin människa och dom är så fina med varandra.
Så glad att ni har varandra det är ni såå värda fina ni.

Massa kärlek till er båda.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar