Stefan Ska Avgå...


Hur ska det gå, vart ska det sluta...
Det röda blockat är störst som det ser ut nu men ändå säger alliansen att dom ska bilda ny regeringen, hur i hela friden går det till...

Jaja... jag vet att det är alldeles jämnt mellan blocken jag vet de, men som det ändå ser ut nu så har dom röda ett mandat mer & det är bra.

Jag hoppas det ska gå bra för Stefan, han är en bra statsminister, han är lugn och han är trevlig, sedan kan det så klart bli hårda ord i debatter men han är trevlig, det kan man inte säga om alliansen.
Dom har sagt hela tiden att Stefan ska avgå i flera veckor kanske månader har dom sagt de, dom har verkligen psykat Stefan... så fula dom varit och är.
Dom kräver att Stefan ska avgå... va... Hans parti är faktiskt störst, har dom missat de?!

Heja Stefan, du leder med liten marginal och på onsdag vet vi mer när resten av rösterna är räknade men jag hoppas det är de ända jag kan göra...
Jag hoppas att du Stefan blir vår fortsatta statsminister med ett samarbeta över blockgränsen, du är klok och du är den som verkligen vill det bästa.


Jag kan inte detta med politik men jag tycker det är intressant och spännande och framförallt så hör jag när en person är otrevlig och mobbande och även trevlig för den delen.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar