Stressfriadagen...


Hörde på radion i morse att det idag den 28 maj är det den stressfria dagen. En sån dag skulle jag behöva och jag har lyckats klara mig ganska bra.

I förmiddags åkte vi en sväng till Mikaela och Julia, blev bara en kort stund på ca 30 minuter, var barnvakt till Julia igår men då gick vi ut ganska på en gång så då hann jag knappt träffa henne så kände jag ville åka en liten sväng idag också.

Tror hon tyckte det var roligt att ligga på mormors ben och lite mysigt också ❤
Vi åkte till shoppis där vi tog en fika, vi träffade också Conny och pratade om midsommarafton. Är bara vädret bra så ska det nog bli en trevlig dag.

Vi åkte till växtvaruhuset och plantagen där vi handlade en gräslökstuva, sallad, jordgubbsplant och så blev det ett 6-pack med blomplant, kul att kunna ha lite ätbart även fast man bor med balkong.
Bilder kommer i ett annat inlägg.
Vi har umgåtts med Åke och Anna några timmar b.l.a så var vi och åt en pizza.
Nog för att det är den stressfria dagen idag så klarar jag inte av att vara stressfri, jag har en mental stress i mig som jag inte rår för, vet inte hur jag ska bli fri den, har känt stress i många år men tycker jag blivit sämre på att klara av den, ett exempel är att i kväll skulle jag haft ett kryddparty men i söndags var jag tvungen att kontakta Britt-Inger och avboka, jag klarar det inte.

Jag stressar upp mig för det mesta bara detta med bloggen, jag har flera saker som redan varit och som jag än inte skrivit om. förra söndagen var det te.x dop för Julia, det har jag inte skrivit om än... men det kommer det kommer... i söndags var det mors dag, det har jag inte heller skrivit om. Jag får försöka bli bättre att skriva i bloggen mer ofta helt enkelt så ska nog den stressen lägga sig.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar