StrömAvbrott...


Innan jag flyttade till Gävle så var en trogen spelare varje söndag sedan flyttade jag och var borta ett år, tog något extra år innan jag igen började spela men nu har jag varit trogen igen nästan varje söndag i... ja jag vet inte hur många år det är men det är ett antal och god vän har jag blivit med flera stycken, det är så roligt så socialt och roligt, vi har ju bildat en stickgrupp och en annan grupp sitter och spelar kort, detta gör vi innan bingon börjar.
Vi kommer dit halv tre-tre och så börjar bingospelandet halv sex.


Igår på bingon var det något som hände som då är första gången jag är med om på bingon.
Strömmen gick.

Först blev det ett avbrott på kanske en sekund, det hände en stund innan det blev paus. helt plötsligt blev det svart och lika snabbt kom det tillbaka.

Det var ju tur det var så kort vi spelade klart dom blad vi hade kvar och så blev det pausen. Pausen tog slut och vi spelade lilla rövaren och kom till rad tre på stora rövaren då gick strömmen igen, denna gången kom den inte tillbaka lika fort som före pausen.

Vi väntade och vi väntade... det var tydligen någon kabel som gått av där dom håller på att gräva.
Visste ju inte hur länge det skulle ta så dom som sköter om bingon sa att ni som vill lämna bingon får komma och lämna in era brickor och få en del av pengarna tillbaka.

Då halva blocket var spelat så fick vi 20:-/block
halva storrövaren var spelad så 15:-/rövare
och så nrpotten 20:-/potten

En del valde att göra detta men jag, Inger, Johnny & Marielle m fl. valde att stanna kvar. Tiden gick och till slut hade dom bestämt att vi bryter bingon så alla som var kvar gick och fick tillbaka pengar.


Angelica var med men hon ville inte vänta så hon tog paraplyet och gick skogsvägen hem.


Kanske femton minuter senare när dom sista står och får pengarna tillbaka då kommer också strömmen tillbaka.
Ja då var ju bingon avblåst och dom flesta hade åkt hem.


Ja det var en upplevelse det här också.
Tack för igår, det sköttes på allra bästa vis från arrangörerna på bingon

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar