Studenten Och Påsk...


Imorgon är det tisdag den dagen då jag brukar gå för att veckohandla men i morgon vet jag inte hur jag tänker göra, det blåser ju så förbaskat. Igår blåste det, idag har det blåst och tydligen ska ska det fortsätta.

Det blåste även förra tisdagen och det gick ju bra då så det lär väl gå bra även i morgon, vad kan hända liksom? Nej ingenting mer än att det blir tyngre att gå med min vän i uppförsbacken om det är motvind men jag får se det som lite träning.. Hahaha...


Får se om Angelica ev kommer i morgon, hon har skola på morgonen några timmar sedan är hon ledig fyra timmar för att klockan 15:30 vara tillbaka på skolan en timme.
Pratade med henne tidigare och då visste hon inte så det märks i morgon om hon kommer eller inte.

På tal om Angelica... Idag beställde jag hennes studentplakat och lite andra grejer, betalde och gjorde klart så nu är det bara att vänta på att sakerna ska komma.
Hon sa att jag fick lägga ut bild på plakatet, så då gör jag det 😘 Här är hon knappt två år lilla gumman såå söt 💗

Ingen bra bild då jag fotade direkt med mobilen på datorskärmen. Kommer bättre kort senare vid studenten.Har skrivit två påskkort nu ikväll, ett till min älskade lilla mamma och ett till hennes Johnny, dom ska läggas på i morgon när jag ska handla annars blir det en annan dag, påsken är ju inte här än så ingen panik.

Jag skrev från barnbarnen också på korten, då blir dom så glada mormor och Johnny.


Mammas påskkort.


Brukar ni pynta mycket till påsk? jag har några saker som jag plockar fram och så fjädrar i riset så klart.
Det är så vackert.

På torsdag när jag ska städa då får det komma fram så kan vi njuta av det någon vecka innan det försvinner sedan på påskdagen eller måndagen.


Johnnys påskkort.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar