Svammel...


Trött fortfarande men det kan också ha att göra med att jag har ont i halsen och känner mig lite hängig av det.
Tyckte annars att jag var piggare i lördags eller trött var jag men det var en annan trötthet då klockan blev drygt 03 på natten innan vi kom i säng.


Vet egentligen inte vad jag ska skriva blev bara att jag satte mig här...

Angelica var här och åt middag förut innan hon skulle iväg och jobba, idag blev det helstekt fläskarre, kokt potatis, sås och grönsaker men jag måste hålla med Angelica att köttet blev inte lika gott som det brukar.


På gregorie marknaden tidigare i år köpte jag garn, bla sportraggi, två nystan var av rosa, vitt och grå.
Har hållit på att sticka av det rosa och är klar med en socka i stl 31-33 men nej det var inte kul.
Först stickade jag en vuxen socka men upptäckte att ett nystan inte skulle räcka och då gjorde jag inte så långt skaft, jag repade upp och det blev den mindre sockan men nu har jag kommit på att jag ska använda alla färger och göra ett par långskaftade vuxen sockar, trådarna i den mindre sockan är redan fästade så den får jag kasta så jag får använda lite mindre av det rosa än av dom andra färgerna.


Hoppas veckan börjat bra för er, vi har varit på coop och handlat lite inför veckans middagar m.m. vi var på shoppisen och tog en fika + att jag hittade två saker att köpa.

Sedan har jag småstädat och fixat med middag och tvätt.

Nu blir det någon film eller serier och stickningen.

Fortsatt fin måndag till er alla.☀🌸🍓

Ett inlägg med massa svammel var vad det blev...
------------------------------------


​​Jo just ja...

​Jag har fått lite förfrågningar om kort på mig från vi var ut och åt i lördags och jo då... jag tog kort på mig hemma men vet ni?
Även fast kortet ligger på rätt ledd i mina bilder så hamnar korten ibland på sniskan i bloggen, jag har ingen aning om varför & tråkigt är det, men eftersom jag fått förfrågningar så lägger jag i alla fall ut ett kort på mig.
Hemma i badrummet i lördags innan vi skulle hämta Angelica.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar