Svar På DEL 1 Av Fråga På...


Vill börja med att Tacka er alla som ställde frågor till mig i mitt "Fråga På"
Verkligen jätteroligt.

Det blev en del frågor så istället för att svara på alla i samma inlägg så tänker jag dela upp dom i flera inlägg, hoppas ni tycker det känns okej.

----------------------------------------------------------------------------------

Tack för dina frågor @ssandras här kommer dina svar.

Hur länge har du bloggat?
Jag började på MariaNova för ca sju år sedan men den portalen lades ner, efter det provade jag några andra men hittade inte riktigt rätt och hade även ett uppehåll. Så kan inte svara exakt i år men här på nouw har jag varit sedan
13 maj 2015 och här blir jag kvar som det känns nu i alla fall.

Vad tycker du är roligast med att blogga?
Jag gillar att skriva fast jag är inte så duktig på det, men har alltid gillat att skriva så det är nog den största orsaken, sedan tycker jag om att ha bloggen som en dagbok både för egen del och barnen och har jag sedan läsare som gillar det jag skriver så är så klart det extra roligt. Hoppas detta blev svar på din fråga, erkänner att svaret blev lite luddigt men kan inte svara annorlunda känner jag.

Vika bloggar läser du?
Din @ssandras @farsan @Pippilula @Asfaltsblomma @maxarna m.fl.

Har du några intressen förutom bloggen?
Jag handarbetar, tycker om att åka på bingo, auktioner, gå ut & äta, tycker också om att ut och åka på dagsutflykter och även ta en kryssning 1 - 2 gånger om året.

Vart bor du?
Jag bor i Östersund.

Har du barn? I så fall hur många?
Jag har två tjejer: Mikaela född 86 och Angelica född 96

Drömyrke?
Något jag tyckte om när jag var ung så var det att hålla på i köket, laga mat och baka, jag hade praktik i sjukhusköket minns jag och tyckte det var jätteroligt, men då jag har min fiskallergi så blev det svårt så blev inget med de.
Det är väl det närmaste drömyrke jag kan komma.
Idag gillar jag inte alls att vara i köket.

Favoritstad?
Ingen favoritstad med städer i södra Sverige gillar jag extra mycket.

------------------------------------------


Tack för din fråga @farsan här kommer ditt svar.

Hur träffades du och Kjell.
Kjell och jag hade en gemensam kompis Catrin, säger hade då hon miste kampen om sin cancer för några år sedan.

Kjell & Catrin kom till mig en kväll, vi pratade och hade det trevligt tillsammans, jag var på väg att flytta till Gävle så vi pratade mycket om det och jag berättade om mina funderingar och lite oro runt detta. Kjell var så förstående och ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga jag bara kände att jag tyckte mycket om han.
Då jag trodde att det var något på gång mellan Kjell & Catrin så ville inte jag göra några närmanden eller visa ngt intresse och så hade ju jag träffat Björn i Gävle...

Dom åkte och sedan kom Kjell tillbaka en annan kväll, han kom till o med samma kväll som Björn och hans pojke med familj kom för att packa i bilen och sedan dagen efter skulle vi dra mot nya hemstaden Gävle.

Jag pratade med Catrin och jag pratade med Kjell och fick veta att det inte alls var något på gång mellan dom.
Det var inget som hände mellan oss vi bara pratade om allt men inga känslor oss emellan.


Jag och Angelica flyttade och under det året vi bodde i Gävle så hade inte jag och Kjell så där jättemycket kontakt, men så fick han genom Catrin veta att det inte var så bra där i Gävle så en dag en förmiddag kom ett sms från Kjell, han frågade lite hur det var, vad jag gjorde och så där.
Jag satt då i soffan i nattlinnet och kände mig inte alls så rolig, jag skrev detta och då skrev Kjell tillbaka att det spelade ingen roll för jag var i alla fall det finaste, du må tro att jag smälte och mina tårar kom. Björn som satt bredvid mig undrade nog vad det var men jag sa inget & han frågade inte heller. Jag var inte bortskämd med fina ord, kramar eller vänlighet så att få detta sms... Oj...!

Det blev dansgala i Östersund och jag tog  tåget upp.
Kjell kom o hämtade mig och jag fick där en puss på kinden, jag bodde hos han men inget hände, jag hade Björn o fast det var dåligt så ville jag inte vara otrogen.
Vi åkte på dans med Catrin och några andra kompisar och visst kändes det bra att dansa med Kjell.
Jag åkte hem igen och minns att jag grät på tåget tillbaka och Kjell hade gjort detsamma.

Ja det var så här det började, hade jag vågat lite mer den där kvällen som Catrin & Kjell kom och vågat prata mer dom kvällarna Kjell kom själv så hade jag nog aldrig flyttat till Gävle.

Kjell hade känt precis likadant som mig den där första kvällen men då han visste jag skulle till Gävle så ville inte han göra några närmanden.

Kjell kan vara en skitstövel ibland och jag kan ibland vilja ta ut skilsmässa men i slutändan älskar jag min lilla gubbe.
Hann har visat att han verkligen finns där när det verkligen gäller...

----------------------------

Tack snälla ni, fler svar kommer senare idag eller annan dag.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar