Tack @passionbagareokock


Blir så ledsen och arg på Kjell ibland han känns så stressad och då blir jag stressad och det slutar med att jag sitter och gråter. Jag säger åt han att ta det lugnt. Jag gör ju de säger han och så säger jag emot. Det är där jag gör fel... Jag ska inte säga emot han och egentligen ska jag väl inte säga någonting. Faan... han måste väl själv känna hur han är, nej det är klart han inte gör för de gör man väl oftast inte, men lyssna då för fasiken och gör något åt det...

Kvällen igår blev bara jättejobbig för mig, jag satt i soffan som jag brukar, jag hade lurarna på mig, jag tittade varken på nyheter eller halv åtta. Såg att Kjell tittade på mig precis som... ska du inte titta men jag brydde mig inte om han. Jag var bara ledsen och då är det bästa att vara tyst och inte säga något.

Jo många tårar föll, mest för stressen tror jag. Jag är jättekänslig för stress är nog stressad som jag är i kroppen och blir det då extra stress då svämmar det över och det blir tårar.
----------------------------------------------------------------------

Något trevligt som hände igår kväll de var när jag läste @passionbagareokock inlägg "Spetigt Ärligt och Mycket Kärlek". Lotta skrev om bloggar hon tycker om och där bland alla trevliga kvinnor fanns jag. Tack <3 jag blev så glad <3

Även fast jag blev glad så hade jag ändå inte orken att Tacka igår så därför gör jag det nu idag.

Tack snälla Lotta du är en fin vän här på bloggen, du har det jobbigt i ditt liv men du orkar ändå med oss i din bloggfamilj, du ger mycket kärlek och jag är glad att få vara din vän.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar