TACK TACk TAck Tack tack....


Till ALLA mina BLOGGLÄSARE skickar jag här ett STORT TACK.
Tack vare er alla läsare så var det jag som hade den stora turen att vinna.

Jag vann veckans blogg inne hos maxarna, här är vinnar inlägget.

Jag kommer hela denna sportlovsveckan ha en egen länk inne på Linas bloggsida @maxarna Jag kommer också ha ett fastnålat inlägg på hennes facebooksida: Maxarnasblogg


Ni ska veta att detta är stort, stort för jag har så många fina och snälla läsare, fast lite dåliga är ni att lämna en kommentar 😊 i alla fall ni som läser bloggen genom min facebook.
Men det gör inget jag tycker om er i alla fall 😘 jag veta att ni tycker om att läsa min blogg och det är de viktigaste och det som gör mig såå glad.
Att jag vet det? Det är för att jag ibland stöter ihop med er på stan, coop forum eller andra ställen och då berättar ni det för mig att ni läser min blogg och gillar den och ibland säger ni något till blogginläggen.
Allt detta gör mig superglad så fortsätt att läsa, berätta, skriv. Sluta inte! Har ni saker ni vill jag ska skriva om så tala om det, jag gör allt för mina läsare... 😍

Det finns en sak till som är stort i detta och det är just det att jag vann inne hos @maxarna. Lina har en stor blogg och att får turen att synas hos henne, det är verkligen jättestort!
Lina är en fin människa, hon har en bra blogg där hon delar med sig av sitt liv med sin man och två härliga tjejer, hon ger också bra tips på rabatter och annat roligt. Hon är verkligen värd att ni ska ta er en titt in till henne och kanske ni precis som jag stannar kvar & fortsätter att läsa/följa henne.Tack igen alla snälla för att ni gjorde att jag vann.
Tack tack!

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar