Tidig Morgon...


Började i söndags kväll med att jag inte fick äta efter klockan sju, när klockan sedan skulle bli midnatt då fick jag heller inte dricka något inte mer en de vattnet jag behövde ta för att få i mig min medicin för den skulle jag få ta.

Jag vaknade en stund innan Kjells klockan ringde och den ringer 04:30 skönt för han nu när det är sista veckan av sex jobbarveckor.
Tänkte att det är ingen mening att somna om så jag öppnade telefonen och låg kvar med lite spel.
När sedan Kjell en timme senare åkte på jobbet då klev jag upp.
Bussen jag skulle ta gick 06:18
Bäddade sängen, tog en dusch och gjorde mig i ordning, jo jag är ganska snabb så jag han utan stress.

Gick till djursjukhuset där jag tog bussen, det är hållplatsen innan den där jag oftast åker ifrån.
Så ödsligt och tomt, bara några bilar och så kom bussen där jag och busschauffören sa godmorgon till varandra.


På stan blev det lite väntan innan buss nr 2 kom.


När jag sedan kom fram till hälsocentralen då var klockan strax efter sju, min tanke var att komma så tidigt så jag skulle kunna sitta i väntrummet i lugn och ro innan jag skulle in i hälsorummet där jag skulle ta blodtrycket, nu var dörrarna stängde, dom skulle visst öppna halv åtta.
Ja det borde jag ju tänkt men det var skönt väder ute så jag satte mig på en parkbänk, satte på radion i telefonen, gick en liten runda och väntade.


Närmare de att dörrarna öppnades så kom det fler som ville in.
Jag gick direkt till hälsorummet, hann sitta en stund och tog sedan ett blodtryck.
Gick sedan och anmälde mig vart efter jag satte mig i väntrummet till labb.Blev snabbt uppropad, gick så bra att ta blodprovet, jag har svåra ådror att sticka i, dom syns dåligt och dom kryper lätt undan men den här gången gick det så bra & inget blåmärke har jag idag heller.
Doktorn ville ha en längd och en vikt så det togs också.
1,65 lång och en våg som visade 77 kilo.


Gick sedan tillbaka till hälsorummet där jag tog klart dom två sista blodtrycken, även de gick bra.


Där ute i väntrummet satt Angelica och väntade på mig, jo då jag visste hon skulle komma, hon är så snäll emot sin mamma ja det är båda mina flickor.
Fina tjejer jag har ❤❤❤

Vi åkte till ett fik och handlade tre frukostmackor, sedan vidare till Ica maxi där vi köpte en dunk med juice och sedan åkte vi till Mikaela och Julia där vi åt frukost tillsammans.
Julia hade redan fått sin frukost så medans Mikaela, Angelica och jag åt mackorna så fick Julia majskrokor. Tokfian stoppade in nästan hel krok i munnen men dom smälter så snabbt så det gick hur bra som helst. Mormors tokfia 😍

Det blev en lång dag med så tidig morgon men det blev en bra dag och jag som var så orolig hade inget att vara orolig för, nu har jag ju inte pratat med doktorn än så vet inte vad proverna visar men hon skulle ha svaren redan igår eftermiddag så hade det var något väldigt alarmerande hade jag väl hört av henne idag kan jag tro.
Proverna brukar vara bra så jag väntar mig inget annat men det är som det är, man vill ju gärna veta för att vara helt säkert.
Väntar nu på att hon ska höra av sig så jag får en tid att komma till henne, behöver prata om en medicin att ta vid behov för min ångest.


Julia tycker telefonerna  är spännande  så vi tog en shelfis igår 
Mormors lilla hjärta  <3

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar