Tilde & Olga...


Det blev mat på thai thai idag, jag orkade bara inte ställa mig i köket och fixa middag, jag orkade inte och Kjell vet jag vill inte, han kan inte laga mat och jag får nog oftast hålla med :) men ibland har han fått till de bra också.

Idag fanns det friterade lökringar, de är första gången jag ser de. Jättegott


Sedan åkte vi på affären och handlade, skönt då är de gjort.
På torsdag kommer Julia med sin mamma & pappa och också Angelica kommer, så jag bestämde idag vad som ska ätas då, det är skönt att förbereda blir ett mer lugn i kroppen så och allra helst efter denna helg så måste jag bara vara nu några dagar, jag är fortfarande helt slut både i kropp och knopp.


När vi satt och åt så kom en lastbil och efter den en stor snöslunga... Det är så otroligt mycket snö överallt så dom har verkligen ett stort jobb med att få bort en massa snö så trottoarerna kommer fram och att vägarna blir breda, på vissa vägar går det knappt att mötas.Ska fortsätta att titta på efter fem, i kväll är äntligen Tilde tillbaka, att det kan bli sådan skillnad på olika programledare.

Ska också fortsätta med den gråa herrsockan så jag sedan kan börja med ett par olgasockor :) Om ni undrar hur olgasockar ser ut så ta en titt in till @cajaba hon har idag visat sina fina som hon stickat.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar