Tisdag & Onsdag...


En dag igår som hette tisdag.

Jag hade sätt fram emot att åka till Krokom idag för att först äta lunch med Monica och även träffa Cissi som jobbar där.
Men tydligen ville inte mitt mående de.

Natten har bestått av väldigt lite sömn pga massa tankar som aldrig ville ta slut, lyckades ändå till slut somna så när Kjell klev upp då vaknade jag inte, en stund senare vaknade jag dock, men lyckades somna om en stund för jag hörde inte när han gick.

När jag vaknade hade jag hjärtklappning utan dess like, jag vaknar ibland så här och då handlar det oftast om att jag drömt ngt och då går det oftast över efter någon timme men det här kändes djupare, detta skulle inte gå över så fort så jag skickade ett sms till både Monica och Cissi och talade om att jag kommer inte idag.

Båda två svarade och är så snälla... dom peppade och var förstående men jag orkade inte komma.
Såg senare att jag hade ett meddelande på facebook från Håkan där han var snäll att erbjuda sig att hämta mig om jag ville komma men inte orkade ta bussen.
Så otroligt snälla dessa två människor är Håkan & Monica.
Jag orkade i alla fall inte så jag blev hemma och klockan var då också över ett & då hade livsstegen börjat för idag.


Jag bestämde mig ändå för att gå på affären, jag ville ut, jag ville inte ut, Jag ville vara inne själv och jag ville inte vara hemma själv men ändå inte orka träffa människor i alla fall inga människor jag känner så när jag gick ner på affären var min fasa lite att jag skulle träffa någon kändis men det gjorde jag inte.
Jag fick med mig det skulle ha hem. Till middag blev det kokt potatis, spenat stuvning och stekt prinskorv.

Kvällen bestod av lite stickning och en film som heter "vita lögner" hittade den på cmore.Idag blev det onsdag.
Sömnen i natt har varit bättre men måendet finns kvar... även fast dom värsta tankarna nästan är borta så finns ångesten där, brukar vara så när jag varit så pass djupt nere, skulle tro jag känner mig ganska trött i morgon så det blir nog ingen Krokom/Handkraft i morgon men bestämmer det när jag vaknar.

Idag har jag i alla fall städat så skönt när det är gjort.

Nu är det snart farmen sedan blir det mästerkockarna och sedan ska jag se torpet på datan och så blir det nog en film eller två innan jag gör natt.

Ha en bra kväll fina ni.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar