Tji Fick Jag...


Efter mitt förra inlägg gick jag och kollade hur det gick med laddningen av mobilen och det gick inte alls, trots originalladdaren så hade laddningen avbrutits.
Faan faan... faaan... förlåt att jag svär...

Nu hade jag inget annat att välja på än att köpa mig en ny mobil.
Vi åkte till elgiganten innan vi skulle till ica maxi, vi handlar mest på coop forum men ibland byter vi och då blir det oftast ica maxi.

Jaja tillbaka till elgiganten, det var många som var före oss så vi fick vänta, jag hade redan bestämt mig för vilken telefon jag ville ha och där bland sony experia telefonerna stod det något om 1500:- rabatt på sin gamla mobil om man köpte en experia.

Så när det då blev min tur frågade jag om det gällde även min gamla mobil och visst gjorde det de, men rabatten var inte på den mobilen jag ville ha utan än annan experia, den nyaste men med rabatten så blev denna mobil billigare än den jag först tittat på.
Bra!

Riktigt bra men ändå inte bra, jag ville verkligen inte ha en ny mobil nu, det har jag inte råd med men vad ska jag göra, jag måste ju ha en.
Jag la upp på ett 24 månaders halebop abonnemang jag betalar då för fria samtal, sms, mms och visst mycket surf + telefonen sammanlagda summan blir nästan 500:-/månaden och det är väl inte så jättemycket men för mig nu är det de.
Men återigen en telefon måste jag ha så det är bara att köra och se glad ut.
Får hoppas jag vinner på bingon i morgon.


Telefonen heter: Sony Experia XZ1,
Jag valde en rosa och ett grått fodral.

Bilden har jag lånat från nätet då jag inte har ngt kort på min.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar