Tjockt Kuvert... /Om Mig.


I tisdags kom det ett papper i brevinkastet som talade om att jag hade ett Rek att hämta på Coop Forum.
Visste ju så klart vad det var för någonting.

Hon på Kalmar kommuns arkiv hade alltså fått iväg pappren i fredags.

Ett tjockt kuvert var de, på en del papper står det bara lite grann och en del papper är redan dom som jag redan har men mycket är nytt...

En hel del är skrivet för hand så dom kommer bli svåra att tyda då det är ganska svag text, men vi ska hjälpas åt jag och Kjell så får vi se vad vi kan tyda.
En hel del är också struket med svart tuschpenna jo jag vet att dom gör så med tanke på sekretessen egentligen kan jag tycka det är lite konstigt då det gäller mig, jag borde ha rätt att få läsa allt.
Men skulle kunna tro att jag kan läsa en hel del mellan raderna då jag vet vad det stått i dom pappren jag redan skrivit av, då dom var helt orörda.

Men så är det i alla fall.
Om jag vill så kan jag överklaga (hade hon från arkivet skrivet) så jag ev ska kunna få läsa allt.
Har inte gått igenom alla papper än så får se hur mycket som är överstryket från tiden efter placeringen i Östra Husby och hur mycket det är innan.


Jag kommer även att skriva av dessa uppifrån och ner.
Det kommer säkert fladdra en del i tid men vad jag kan se så står det datum på pappren så dom kommer jag att skriva in.
Jag ska ändå hålla isär före och efter placeringen.

Nya namn har nu också tillkommit och som förut kommer jag att bara tilltala dom med första bokstaven i deras förnamn. Tydligare förklaring vad det är för personer som står bakom dom olika bokstäverna kommer när jag börjar att skriva.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar