Tog Fel På 1 Vecka...

Goförmiddag måndag

Oro i kroppen & känner mig ledsen, skulle vilja prata med Kjell men han förstår mig inte, så ofta väljer jag att vara tyst & nu jobbar han ju också. Två veckor har han kvar och jag som trodde eller rättare sagt räknade fel och fick det till att detta var sista veckan han skulle jobba.

Det är så att en gång varje år går jag på Hc och tar prover, det är så när man äter mediciner och även om man inte äter mediciner så går man kanske och tar prover en gång om året.

Förra året hade jag tagit proverna i september och då tyckte min doktor att det kunde vara bra om jag tog dom i augusti i år. Gick in på mina vårdkontakter för att boka en tid men där fanns ingen tid att boka så jag lämnade ett meddelande och en sköterska ringde upp.
Fick först en tid till denna måndagen idag och det var då jag räknade fel, nej sa jag nästa vecka är bättre om du har en tid då, jo det fanns till måndag den 26 augusti, toppenbra då är Kjell ledig.

Jo men pyttsan... det är ju nästa vecka han jobbar sin sista vecka.
Nu kommer det lösa sig i alla fall, det är inte längre en att jag kan ta cykeln, ta en promenad eller sätta mig på bussen. Men då jag känner oro för dom här besöken så tycker jag det är skönt att ha någon med mig.
Jag är inte orolig för provtagningen i sig utan det är resultatet som gör mig nervös, det brukar gå bra så jag hoppas provsvaren kommer vara bra även denna gången.
Doktorn vill också ha ett blodtryck, det kommer jag att ta själv i hälsorummet, hon ville också ha en vikt, nej då jag inte orolig för den, det är som sagt provresultat som oroar mest och vad blodtrycksmätaren stannar på för värden.

När jag tagit proverna så ska jag skicka ett meddelande till Ulrika som doktorn heter och så får jag en tid av henne att komma.
Där får jag reda på provresultatet plus att vi måste prata om mitt mående och att jag har så svårt att somna på kvällen.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar