Torsdagsmorgon...


Väntar på att doktorn ska ringa, sköterskan jag pratade med för några veckor sedan sa att hon skulle ringa idag mellan 8 - 9, är säkert något samtal före mig som dragigt ut på tiden får hoppas att det tyder på att det är en doktor som tar sig tid med sina patienter,
Har aldrig träffat henne eller för den delen pratat med henne har bara fått ett brev en gång då jag varit och tagit blodtrycket och fick svar på dom värdena, hon tyckte dom var bra nästan lite låga men bra.

Kjell har bytt från nyhetsmorgon på 4,an till svt 1 och rederiet så nu sitter vi här.


Jag är trött, somnar så sent och då blir jag självklart trött på morgonen. Idag vaknade jag strax före åtta, hade såklart ställt klockan så jag skulle vara vaken när doktorn ringde.


Nu ringde hon, hon lät jättetrevlig och hon tog sig verkligen tid, inte ett dugg stressad lät hon, en del doktorer bara pratar själva och lyssnar inte, men Ulrika som hon heter hon lyssnade.
Fick en tid att komma onsdag 30 januari 09:30.


Idag kommer Angelica jag har bokat mattvättstugan så vi ska hjälpas åt att tvätta hennes mattor.
Vi ska också prova att baka mozartkulor, köpte dubbelnougat, skulle kanske varit den där baknougaten, men går denna inte att rulla så får det väl bli fyrkantiga kuber istället för kulor.
Till middag blir det tacos.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar