Tradera auktionstankar...


SOCK auktionerna på tradera gick ut i lördags.
Jag hade åtta olika auktioner med sockar och det var verkligen inte bra för mig som lättstressad är, ett tag var det en och samma budgivare som ledde på alla auktioner och det hade varit det allra bästa för mig om det fortsatt så ända in till auktionerna avslutades men så blev det inte.

Men det gick väl ganska bra ändå, det blev fem olika vinnare.
fyra av auktionerna vann Monica så det var ju roligt, dom hade jag med mig på bingon igår så då gjorde vi upp där. Toppen.

Sedan var det dom övriga fyra.
Det sista skulle fixas med vinnarmejl, packning, fraktbetalning och på med dom lapparna m.m & sedan iväg till blå center som har hand om Schenker.
Låter inte mycket men som sagt för mig som lättstressad är då blir det mycket.


Det jag kom fram till är att max 2 auktioner samtidigt på tradera i fortsättning annars blir det för mycket.


Nu hoppas jag att rätt sockar kommer till rätt vinnare, jo då, det är nog inga problem.
Det blev rätt fast det var stressigt.

Fast ett vinnarmejl kom till en person som inte alls vunnit, hela mejladressen var rätt det var bara ett V som ställde till det, det skulle vara ett W inte ett V i förnamnet.
Tur hon hörde av sig så jag kunde skicka rätt.

Fick heller inte så mycket som jag brukar när jag förut sålt sockar på tradera, en orsak kan ju vara att det var fel tid i månaden, skulle kanske väntat lite, så dom gått ut runt lön.

Jag har förut lagt ut i september/oktober men okej, denna hösten är lite annorlunda i temperaturer mot vad vi är van vid så kanske även skulle väntat längre fram i höst/vinter.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar