Träff med Angelica...


Blev en date med Angelica på stan, efter att jag skrivit förra inlägget så ringde jag henne och frågade om hon ville följa med på stan och också ta en lunch.
Det ville hon 💗 så nästan en timme senare träffades vi.

Ingen av oss var egentligen hungriga så vi gick till Espresso House och tog en fika.
Jag var där i söndags och köpte mig en toscamuffins att ta med till fika på bingon, den var riktigt god kan jag tala om.
Då och även tidigare har jag tittat på någon form av kolakladdkaka, en sådan bit tog både jag & Angelica idag med lite grädde.
Kan tala om att den var god men inte så god som jag trodde den skulle vara.
Orkade inte hela och sedan blev jag illamående men det gick över.Vero moda hade bra rea men Angelica hittade inget hon ville ha och jag känner mig för gammal för den affären, känns mest som det är en klädes affär för ungdomar.Vi tog även en titt in på Cubus och där hittade jag mig strumpor att köpa.
Toppen, för det behövde jag.Sedan blev det optikerbesök.
Ögonen hade i alla fall inte blivit sämre så det var ju skönt, då var de bara det svåraste kvar att välja bågar.

Tur jag hade med mig Angelica och bra hjälp från en manlig personal.

Först hittade jag bågar som kostade 995:-/styck sedan hittade jag dom som var dyrare men landande i dom billiga till slut då den formen skulle bli bäst för progressiva plus att dom passade mig bäst och det är ju ingen som tackar nej till lite billigare i alla fall inte jag.

Det blev två par och jag är nöjd.

Allt är betalat och klart så när jag ska hämta dom den 11 juli då är det bara att hämta...
Toppen så bra det kan bli och gå.Vi hann på banken mellan de att vi var på specsavers och att Angelica skulle på ett möte på lärcentrum.
Angelica skulle växla in gamla mynt och sedlar.
Sedlarna gick jättebra men det var värre med mynten. Tänk den där maskinen den är jämt full när man kommer, men nu pratade vi med en banktjej och hon sa de att om växlingsmaskinen är full när Angelica kommer nästa gång då lämnar hon mynten i påsar och så skickar banken iväg mynten så tar det några månader så har hon pengarna.
Det var ju bra så hon slipper åka in hela tiden och maskinen är full.
Man kan ju bli tokig för mindre
Även när man har kommit på morgonen så har inte maskinen varit tömd och vissa dagar töms den inte alls. Igår hade varit en sån dag berättade banktjejen,

Men nu vet hon Angelica hur hon ska göra.
Det satt en lapp utanför banken med dom datumen som gäller.


Det var den dagen på stan, blev ingen titt på present till Mikaela och Daniel men jag har funderingar på vad i alla fall och så kom Angelica med ett bra förslag, men hennes förslag tror jag hon ska få ta själv om hon vill ge något just då eller som tex en födelsedagspresent.

En sista bild denna dagen på lilla gumman 💗 när hon tar ut pengar.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar