Tre Saker...


Dag 18
Berätta tre saker om dig själv som ingen vet.


Det här är jättesvårt, jag är en öppen person fast måste säga att jag inte är lika öppen idag som förr & det har väl mest att göra att jag blivit sviken så pass många gånger.

Det här med öppenheten för ju med sig att jag inte har så mycket som ingen annan vet, vet inte ens om det finns ngt.

Jag gick tillbaka till en utmaning som @maxarna hade i Januari i år visst att någonstans finns det en liknande fråga som idag & där i Januariutmaningen hittade jag.

Idag gör jag det otroligt lätt för mig, jag kopierar tre av dom fem svaren från då.
Får man göra så? Ja visst får man det...


1/ Jag har haft funderingar på att operera min näsa. När jag var barn och bodde hos min fosterfamilj då sa min fostermamma när jag var snuvig att jag skulle sluta att dra näsan uppåt, du kommer att få stora näsvingar så sa hon.

Sedan har jag tyckt att dom varit jättestora. Fast tittar jag på andra så tycker jag nog inte mina är större än dom flestas så nu längre tänker jag inte operera näsan. Den får vara som den är.2/ Min pappas begravning var jag inte på. Min biologiska pappa dog när han var 66 år oj det är ca 20 år sedan nu, jag ville inte, vi hade ingen bra kontakt och han hade gjort mig så besviken och ledsen att jag klarade inte av att åka alla mil för att gå på hans begravning, det är inget jag har
ångrat.


3/ Jag tycker om att bara vara hemma & jag trivs i mitt eget sällskap. Fast visst är jag glad att jag har Kjell, klart att jag är det, men jag skulle lika gärna kunna leva själv.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar