TrissLotter...


Förra lördagen var jag in på Coop innan vi skulle åka till Häggenås.
Det är mycket billigare att köpa dricka på affären än att köpa på bingon så det gjorde vi innan vi skulle åka från stan.
Jag använder oftast självscanningen och ibland när man gör det blir det avstämning, det hände mig denna gången och det blev inte bara en snabb avstämning det stämde inte så då fick alla saker göras om.

Allt stämde det var bara de att jag hade bara scannat 1 x 6 jag skulle scannat 6 x 6 när man gör som jag gjorde då blir det fel.
Jag vet att man ska scanna en och en men denna gången gjorde jag inte det och det blir ju ändå samma summa så jag hade inte lurats det bara blir fel i avstämningen.
Visst förstår ni?

Allt gick ju bra och då det går bra så brukar man få en lott.
Denna gången en minitriss. Någon vinst blev det inte.Häromdagen när jag hade varit på affären så kom jag på att jag nog minsann skulle köpa mig två trisslotter, så gjorde jag och nu har jag suttit och skrapat dom men det blev då ingen vinst på dessa heller.

Sällan som jag köper lotter och när jag köper då gör jag det oftast för att ge bort, sällan jag köper till mig själv men ibland händer det och då är det roligt att skrapa...

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar