Två Inrop...


Då var det onsdag igår igen... och jag och Kjell åkte till Kall på auktion.

Hade sett några saker på bilderna från cinas hemsida. Saker som när vi kom på plats inte var lika intressanta längre, så kan det vara ibland.

Men jag hittade i alla fall lite att lösa, en del fick jag inte då jag tyckte det blev för dyrt men en del fick jag och en av sakerna till ett super duper pris...
Det var detta ullgarn, garn med fina färger som kan vara växtfärgade va det en kvinna som berättade för mig, hon sa att färgerna är sådana som blir när man växtfärgar.

Oj då... det var visst ryagarn så först blev jag fundersam men så säger Maja att det där är jättebra garn till även att sticka sockar, jag funderar på en filt men det får vi se.
Så det blev ju bra i alla fall...


Det andra jag löste var en vit madonna, jag är inte kristen men jag gillar en del av dom kristna sakerna som tex madonnorna.
Visst är hon fin?


Kjell ville in på loppisen i Järpen, där hittade jag denna lilla snurra,
Ska få vara kvar i bilen, kan vara bra för mig att ha där jag som vill ha ngt i mina händer och har jag då inte med stickningen då kan jag snurra med denna... 😄


Igår satt jag dock och stickade men blev lite snurrning också.& så lite mer bilder från Krokom, Järpen & Kall igår.ca en timme inne, sedan ut och ta sakerna ute och det som står i farstun sedan in igen.
Nu har vi precis kommit ut.
Kjell ställde sig i kön för att köpa sig mat, det blev en korv med bröd och en flaska loka.

Jag köpte mig en stut i fiket inne men åt den ute.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar