Två LjusStakar och En Burk...


Burken fick jag gratis jag tyckte om burken men då den skulle auktioneras ut så var det så mycket annat med att jag avstod med att vara med.
Men så... hon som ropade in sakerna hon hade ställt undan burken och några koppar, sånt som inte hon ville ha, jag frågade om jag fick köpa burken och hon sa TA DEN... TACK sa jag då 😊
Burken har inget som helst värde men ibland hittar man saker som man bara tycker om och så var det med denna, vad jag ska ha den till...? Jo jag ska nog ha den i badrummet och tex ha topps i.Två stora tunga ljusstakar hittade jag också men dom betalade jag för, mitt bud vann som var hela 50:- 😊
Något jag gärna hade velat ha men som jag inte var med tillräckligt högt på det var en teaterkikare.
Okej, den var gammal men den var också ganska så skadad.
Det var jag och en tjej till som budade men hon fick ta den, jag tyckte inte den var värd mer en kanske 100:- så hon fick den för 140:- men så blir man så där efterklok och ångrar sig att jag ändå inte var med till i alla fall en hundring till.
Jaja... det kommer kanske fler en annan gång.

Så här såg den i alla fall ut, tog kort innan auktionen började.Igår var Maja på plats, så roligt att se henne, Majas man Åke är med och hjälper till på auktionerna.
Maja berättade att hon hade haft med ett mönster som jag skulle fått förra onsdagen men då var ju inte vi på plats.
Hon skulle ha med sig mönstret kommande onsdagar istället.
Tack snälla Maja.

Om vi ska iväg nästa vecka det vet jag inte, ev skulle Kjell och Åke på veteranbilsträff då. Sedan är det två onsdagar kvar och då ska vi till Kall båda gångerna.En god stut med ost, skinka och grönsaker intogs under kvällen.
Här är det ute sakerna som går...


Blev även en god morotskaka.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar