Tyst Minut...


Första vardagen idag efter det hemska som hände i Stockholm & Sverige i fredags.
Hur har ni det? & Hur mår ni?


Idag då den första vardagen hade jag tid klockan 11:00 på hc för att ta ett nytt blodtryck. Efter att jag var där för drygt en månad sedan så fick jag ett brev av doktorn där han ville jag skulle höja min ena medicin för att sedan ta om ett tryck fyra veckor senare och den tiden var idag.
Anledningen till han ville höja min medicin var att första trycket var lite på gränsen till förhöjt. Idag var det bättre så nu ska han få dessa värden av sköterskan och så lär ju jag få ett nytt brev. Sköterskan trodde att han kanske skulle vilja ha ytterligare ett tryck om ca en månad eller så är han nöjd så här och det räcker att jag tar ett nytt om ett halvår eller år.
Men hon sa att då jag nyligen höjt medicinen kan det hända av den anledningen att han vill se om det sjunker ytterligare.

Kjell följde med, han satt i väntrummet och väntade på mig.


Jag var tvungen att förnya mitt legg så när jag var klar på hc åkte vi vidare till polisen, snabbt och smidigt var det avklarat & vet ni jag har krympt 😄 hon där i luckan tyckte jag skulle ta en längd så då gjorde jag de... jag tog av mina skor och så mätte jag 166,5 cm och jag brukar vara 167 cm.
Jag börjar verkligen att bli gammal, för visst krymper man när man blir äldre?
Ja ja... legget är i alla fall fixat, längden bryr jag mig inte så mycket om 😊


Vidare mot Lillänge och apoteket.
Jag äter ju inte bara blodtrycksmedicin, jag har också en ångestmedicin och några vitaminer som b12 mfl efter min magoperation.
När vi stod där på apoteket och apotekaren tagit emot min beställning, då slog klockan 12:00 och en tyst minut hölls.
Det var fint det blev alldeles stilla, jag tittade mig omkring och människorna stannande där dom stod, det var så vackert, så hedrande, så rörande.
Det finns som inga ord, jag är bara så ledsen och så rädd

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar