Ute En Tur...


Jag isolerar mig, jag gör de för att jag är orolig. Ibland vill jag inte isolera mig ibland vill jag ut och blanda mig med dom människor som är ute.

Idag gick jag ut ur grottan... först åkte vi till Karin & Bosse där jag hämtade stickmarkörerna jag beställt med henne på knittingroom.


Sedan åkte vi och hämtade Angelica.
Vi åkte på stan en sväng där jag och Angelica tog en titt in till H&M. Angelica hittade två toppar till sig som hon köpte. Även jag hittade två t-shirts.Jag blev klar före Angelica på H&M så då gick jag in på shanghaivok där jag köpte mig mat, lunchen på onsdagar är inte tilltalande så jag köpte... ja ni kan säkert gissa "Ler"vad andra matställen hade till lunch de vet jag inte & vi tittade heller aldrig. Jag frågade Angelica om hon också ville ha mat från shangahi-wok de ville hon inte och inte Kjell heller, han hade jag frågat innan vi åkte hemifrån då jag bestämt att jag inte skulle laga middag hemma idag, dels för jag inte ville och dels för att stödja nu när det är som det är.

Fläsfilé med grönsaker.Innan vi körde Angelica hem så åkte vi förbi stora coop och handlade de vi behövde.
För mig åkte det ner både cola zero, tulpaner och lite annat.
Angelica handlade b.l.a snus...
Jag blev förvånad att det var så mycket folk som det ändå var, klart man märker att det är mindre än i vanliga fall men ändå inte folktomt liksom.


Just de Angelica var sugen på smörgåstårta så vi innan vi körde hem henne åkte vi förbi tegelplan men tyvärr... Dom hade ingen smörgåstårta idag.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar